З метою виконання розпорядження Одеської обласної державної (військової) адміністрації «Про затвердження операційного плану заходів щодо реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року у закладах загальної середньої освіти Одеської області на 2024 рік» фахівці Б-Дністровський РВП ДУ "Одеський ОЦКПХ МОЗ України" долучилися до виконання заходів, передбачених розпорядженням.
Інтерактивні уроки та вікторини допомогли дітям навчитися вибирати здорову їжу.
Тарілка здорового харчування – це підказка для збалансованого щоденного меню.
Дотримання простих правил забезпечує добову потребу в ключових харчових речовинах – білках, жирах, вуглеводах, харчових волокнах, вітамінах, мінералах, мікроелементах, біофлавоноїдах тощо. Результатом стане висока фізична і розумову працездатність та низький ризик небезпечних захворювань.